ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ωτοβελονισμός

Ο ωτοβελονισμός είναι μια μορφή βελονισμού που χρησιμοποιεί το πτερύγιο του αυτιού για θεραπευτικούς σκοπούς. Το πτερύγιο είναι και υποδοχέας και μεταβιβαστής των σημάτων από μέρη του ανθρώπινου σώματος, προς το κεντρικό νευρικό σύστημα και το αντίθετο.
Στο αυτί, τα βελονιστικά σημεία είναι χάρτης πόνου αναπαριστώντας ένα όργανο ή μία δομή του μυοσκελετικού συστήματος, που πάσχει. Τα σημεία επιλέγονται ανάλογα με την πάθηση που μας ενδιαφέρει.
Το πτερύγιο του αυτιού νευρώνεται από τον τρίτο κλάδο του τριδύμου νεύρου. Εξαιτίας λοιπόν της νεύρωσής του μπορούμε μέσω των βελονιστικών σημείων του αυτιού, η οποία μπορεί να γίνει με (μεταλλικά σφαιρίδια, σπόρους βακάριας, ημιμόνιμα αυτοκόλλητα βελονάκια), να δώσουμε ερεθίσματα – πληροφορίες στο κεντρικό νευρικό σύστημα για να πάρουμε ενα θεραπευτικό αποτέλεσμα.
Είναι μια απλή διαδικασία, ανώδυνη, που εφαρμόζεται μια φορά την εβδομάδα η διάρκεια της οποίας κρατάει λίγα λεπτά.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Ωτοβελονισμός

Οι παθήσεις που μπορεί να βοηθήσει ο ωτοβελονισμός ειναι , Ημικρανίες , κεφαλαλγίες, κατάθλιψη, μείωση βάρους/ αδυνάτισμα, ανορεξία, βουλιμιά, μυοσκελετικούς πόνους όπως (αυχενικό, τενοντίτιδες, περιαρθρίτιδες, κήλες μεσοσπονδυλίου δίσκου) ινιμυαλγια, αϋπνία, διαταραχές εμμήνου ρύσεως, υπογονιμότητα, δυσμηνόρροια, ενδοκρινολογικές διαταραχές, άγχος, φοβίες, κρίσεις πανικού, αλλεργίες, κνησμός, ιλίγγους, ρύθμιση υπέρτασης, διακοπή καπνίσματος καθώς κ πολλά ακόμα νοσήματα.

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ

ομορφιάς και χαλάρωσης

ΕΛΑΤΕ

Χαρίστε στον εαυτό σας μια μέρα χαλάρωσης και ομορφιάς

695 548 1517

Οδός Σινά 24 - Πόρος

Ηρακλειο