ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μασάζ Προσώπου
Gua Sha

Αυτή είναι η πιο πρωτοποριακή και ταυτόχρονα κλασική τεχνική μασάζ προσώπου

To μασάζ προσώπου έχει ευεργετικές ιδιότητες που μας χαλαρώνει όλους. Πόσο μάλλον, όταν αυτό συνδυάζεται με Το gua sha! To μασάζ με πέτρωμα gua sha εκτός από τις χαλαρωτικές του ιδιότητες βοηθάει στην υγεία και στην ποιότητα της επιδερμίδας

Tι είναι το gua sha;

Το Gua Sha είναι ένα εργαλείο ομορφιάς από πολύτιμο λίθο χαλαζία, που χρησιμοποιείται ήδη από τον 7ο αιώνα στην Κίνα, Αίγυπτο και αρχαία Ελλάδα. Στην κινεζική γλώσσα «gua» σημαίνει «αποξέω» και η λέξη «sha» μας δείχνει τη στάση του αίματος που σχετίζεται με πόνο, ασθένεια ή φλεγμονή.
Το μασάζ με Gua Sha στο πρόσωπο έχει χαρακτηριστεί ως “botox της Ανατολής”, λόγω των αντιγηραντικών του ιδιοτήτων. βοηθάει στη λεμφική αποστράγγιση και την αποσυμφόρηση του προσώπου. Αυτό γίνεται επειδή οι μύες του προσώπου δεν κινούνται τόσο όσο οι υπόλοιποι μυς . Οι κινήσεις, , με το Gua Sha ενισχύουν την κίνηση της λέμφου και οδηγούν σε μια πιο φρέσκια και καθαρή εμφάνιση.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

To μασάζ προσώπου Gua Sha

Αποτοξινώνει το δέρμα και ενεργοποιεί τη μικρο-κυκλοφορία του αίματος, συμβάλλοντας έτσι στην οξυγόνωση της επιδερμίδας.
Χαρίζει άμεσα ανορθωτικό αποτέλεσμα στο προσώπου, χάρη στην ενδυνάμωση των μυών.
Τα οφέλη που έχουμε είναι η Ενίσχυση κυκλοφορίας του αίματος , η επαναφορά της ελαστικότητας, η Ανόρθωση & ενδυνάμωση των μυών του προσώπου, η Παραγωγή κολλαγόνου & ελαστίνης, η Κινητοποίηση της λέμφου, έχουμε άμεσα αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας, Λείανση & πρόληψη ρυτίδων, όπως επίσης αποσυμφορίζει & “διαλύει” τα σημεία έντασης .

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ

ομορφιάς και χαλάρωσης

ΕΛΑΤΕ

Χαρίστε στον εαυτό σας μια μέρα χαλάρωσης και ομορφιάς

695 548 1517

Οδός Σινά 24 - Πόρος

Ηρακλειο