ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μασάζ Εγκυμοσύνης και Βρεφικό

Η περίοδος της εγκυμοσύνης για την γυναίκα είναι πολύ ιδιαίτερη. Οι αλλαγές που γίνονται σε σωματικό και ορμονικό επίπεδο έχουν κ τις ανάλογες μεταπτώσεις στην διάθεση και την ψυχολογίας της.
Οι δυνατότητες για προσωπική περιποίηση περιορίζονται όσο εξελίσσεται η εγκυμοσύνη. Σε μία περίοδο λοιπόν που η ίδια νιώθει το σώμα της να κουράζεται ένα χαλαρωτικό μασάζ μπορεί να έχει ευεργετική επίδραση, οχι μόνο σε σε σωματικό επίπεδο, μειώνοντας τους πόνους στη μέση, την πλάτη, τη σπονδυλική στήλη, και ανακουφίζοντας τα πρησμένα πόδια, όσο και σε ορμονικό επίπεδο βοηθώντας την έκκριση ορμονών χαλάρωσης όπως η σεροτονίνη και ντοπαμίνη σε βάρος των στρεσσογόνων ορμονών, όπως η κορτιζόλη και η αδρεναλίνη.

Το βρεφικό μασάζ αποτελεί έκφραση αγάπης .Με το άγγιγμα το μωρό, βιώνει την αγάπη και την αφοσίωση. Το βρεφικό μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, δυναμώνει τους μύες, κάνει  ελαστικότερες τις αρθρώσεις, βοηθάει το μωράκι να κοιμάται καλύτερα, ενώ τέλος βοηθάει στην αντιμετώπιση των κολικών. Μέσω του μασάζ στις περιπτώσεις που το μωρό βιώνει συνθήκες πόνου και ανησυχίας, διεγείρει το δικό του σύστημα αυτοΐασης, ενισχύοντας την αντοχή του στις ασθένειες.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Μασάζ Εγκυμοσύνης και Βρεφικό

  • Ανακουφίζει απο μυϊκές κράμπες ,δυσκαμψία ,την ένταση πονοκεφάλους, πόνους στην πλάτη, στα πόδια, οίδημα, κατακρατήσεις και ισχιαλγία
  • Αυξάνει τις θρεπτικές ουσίες και το οξυγόνο στη μητέρα και κατ` επέκταση και στον οργανισμό του εμβρύου, έχουμε αύξηση της ευελιξίας στους μύες ,βελτίωση του ύπνου αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας, μείωση του στρες ,αποβολή των τοξικών προϊόντων του σώματος μέσω του κυκλοφορικού και του λεμφικού συστήματος
  • Μείωση αϋπνίας
  • Βελτίωση ισορροπίας και σωστής στάσης του σώματος
    Μείωση οιδημάτων σε χέρια και πόδια, και γενικότερα ευνοεί για έναν πιο εύκολο τοκετό.

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ

ομορφιάς και χαλάρωσης

ΕΛΑΤΕ

Χαρίστε στον εαυτό σας μια μέρα χαλάρωσης και ομορφιάς

695 548 1517

Οδός Σινά 24 - Πόρος

Ηρακλειο