ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Λεμφική Μάλαξη

Η λεμφική μάλαξη είναι μια τεχνική μάλαξης που βασίζεται πάνω στις βάσεις ανατομίας και φυσιολογίας του Λεμφικού Συστήματος. Η ιστορία της λεμφικής μάλαξης ξεκίνησε τη δεκαετία του 1930 από τον Dr. Manuel Vodder. Ο οποίος προσδιόρισε τις κυρίες χειροκίνητές. Κύκλοι, αντλήσεις, κλήσεις, περιστροφές. Ωστόσο η ανακαλύψει της Λέμφου και του Λεμφικού δικτύου ανάγεται στο τέλος του εικοστού αιώνα. Σήμερα η λεμφική μάλαξη χρησιμοποιείται τόσο στην φλεβοτομία και ογκολογία σε περιπτώσεις όπως τραυματικά οιδήματα η σε εκείνα που έχουν παρουσιαστεί μετρά από επεμβάσεις, καθώς και στην αισθητική για την απομάκρυνση της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης υγρών. Τέλος αποτελεί ιδανική μάλαξη μετρά από επεμβάσεις χειρουργικής αισθητικής όπως Lifting, βλεφαροπλαστική, πλαστική μύτης, λιποαναρρόφηση, δίνοντας πολύ καλά αποτελέσματα. Η λεμφική μάλαξη προσφέρει βαθιά και γρήγορη αποτοξίνωση του σώματος, συμβάλει στην λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος, μειώνει αισθητά τα οιδήματα και την κατακράτηση υγρών από την πρώτη κιόλας θεραπεία ενώ βελτιώνει θεαματικά την όψη της κυτταρίτιδας!
Πρόκειται για μια ήπια μάλαξη η οποία γίνεται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα με στόχο την λεμφική αποστράγγιση για την απομάκρυνση των άχρηστων ουσιών του μεταβολισμού από το σώμα μας.
γίνεται με συγκεκριμένη τεχνική από εξειδικευμένους αισθητικούς και αφορά όλες τις ηλικίες. Επίσης είναι εξαιρετικό να γίνεται και στην περίοδο της εγκυμοσύνης αφου ανακουφίζει ιδιαίτερα από τα πρηξίματα και την κατακράτηση υγρών.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Η Λεμφική Μάλαξη ενδείκνυται

Η λεμφική μάλαξη ενδείκνυται για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, την βελτίωση ουλών μετρά από χειρουργικές επεμβάσεις, σε λεμφοιδήματα, σε καταστάσεις στρες κ κόπωσης, σε οιδήματα από έλλειψη κίνησης ,σε χρονιές φλεγμονές, παθήσεις πεπτικού, κατακράτηση υγρών, ημικρανίες, πρησμένες γάμπες και αστράγαλοι, σε αθλητές που έχουν μυϊκούς πόνους από γαλακτικό οξύ, και στην ιγμορίτιδα.

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ

ομορφιάς και χαλάρωσης

ΕΛΑΤΕ

Χαρίστε στον εαυτό σας μια μέρα χαλάρωσης και ομορφιάς

695 548 1517

Οδός Σινά 24 - Πόρος

Ηρακλειο